Да, точно така. Както го прочетохте – същото. Билковите дражета Анавар. Звучи стряскащо? Няма проблеми, вече има всичко. Сарм/Sarm добавки и т.н. Звучи горе долу същото като сарм-а. Хем са като анаболни стероиди, хем не са стероиди 😀 По принцип няма невъзможни неща. Обаче колко изтръпнал трябва да си, за да сътвориш подобна дивотия? То звучи не просто нелепо, а направо зверско.

Това споделя наш приятел, който във фитнеса е срещнал инструктор, който му е предложил Анавар на билкови дражета. Казал му е, че е американски Анавар и бил „въртян“. Думата въртян да се има предвид като изследван. В такъв смисъл, че анавара е изследван (правен му е анализ) дали е истински (на билкови дражета). Фитнес аптека – Jurassic Park опита да се свърже с въпросния инструктор по Facebook. Засега няма да споменаваме името му. Той ни обясни, че каквото пише на кутията, отговаря. И е въртян в Гърция! Даже вместо 10 милиграма, изследването дало резултат 11.2 мг в таблетка, нищо, че таблетката е с тегло под 10 мг… Може би това е заради билковата основа на Анавара. Знае ли човек? Когато го попитахме как действа този анавар и има ли разлика с обикновения синтетичен, той отговори така (четете в следващите редове).

Чат хронология от Facebook

anavara e vhos,aptechen
bratle mnogo raboti.
s nego gotvq vsichki moi klienti i sa dovolni edin kachi nad 5 santa obikolka na bicepsa i se orelefi,izlqzoha mu plochkite na korema i otsrani.mnoo e dobar.za poveche ako zemesh shte ima malko ostapka.

Превод от латиница:

Анавара е внос, аптечен.
Братле, много работи.
С него подготвям всички мои клиенти и са доволни. Един качи над пет сантиметра обиколка на бицепса и се орелефи. Излязоха му плочките на корема и отстрани. Много е добър. За повече ако вземеш ще има малко отстъпка.

Снимката на овчар в тази статия не е случайна

Овчарите са хора, които разполагат с време за размисъл, докато пасат овцете и обикновено са филосовски натури. Ние не знаем дали е така, но най-вероятно предполагаме, че анавара с билкова основа е измислен от овчар. Сред природата, когато си спокоен могат да ти дойдат много идеи. И така може би фитнес инструктора е чул от овчара за билковия анавар.

Прочети за: Фитнес инструкторите – овчари