Културистите се стремят към едно единствено нещо – чиста мускулна маса. Всички стероиди правят точно това – да задействат по такъв начин, хормонално организма да стане с възможно по-малко мазнини под кожата и да се изгражда възможно най-много мускулна тъкан и фибри.

Защо Анавар

Анавара е лек, мек, безобиден и едновременно с това много мощен анабол. Защо е анабол? Защото това значи растеж и прогрес. А какво е прогрес? Симетрия и баланс!  Какво прави анавара? (оксандролон) Анаварът прави това, което искат всички – да са с тънка талия и широки рамене. Да имат вени и да са внушителни. Гледайки снимки на Лазар Ангелов и други световни шампиони, надъхвайки се всички желаят да бъдат съвършени. Как Анаварът прави така, че да се получи съвършенството? Неговата химична формула е създадена по такъв начин, че едновременно излишните килограми се стопяват, а за сметка на това се изграждат чисти и реални мускули. Да, обаче тук идва въпросът дали е възможно едновременно да съм як и да нямам странични ефекти от въпросния Анавар? Категорично!!! – Анавар може да бъде даден и на деца, жени, бабички и всички хора. Той няма странични ефекти и отрицателно въздействие. Разбира се, ако не се превишава дозирането (10-20 мг за жени) – до 60-80 мг за мъже.

Кой ползва анавар, щом е толкова успешен?

Повечето известни актьори със сигурност, защото е най-успешната формула с анаболно действие – Анавар/Оксандролон. Защо ли? Защото е много добър!

Възможно ли е да се сравни Анавар с диаманти?

Напълно е възможно. Анавара е предназначен за елита, но от къде е най-правилно да се поръча е другата дилема. Бизнеса на 90% от всички фитнес инструктори в София е да предлагат Анавар, който има висока цена за възможно най-голяма печалба. Примерно един фитнес инструктор може да спечели от 30 до над 60% печалба от Анавар. Разбира се тези приходи не са декларирани. Точно затова е толкова „скъп“ анаварът. Защото всички го искат и всички знаят за него, че е многно хубаво нещо.

Най-важното за Анавар/Оксандролон!

Рисковете от къде ще купите Anavar

Въпреки, че е една от най-скъпите субстанции, продавани в ъндърграунд лаборатории, има големи шансове да се прецакате с фалшив Анавар онлайн. И не е много трудно да се разбере защо. Една таблетка оксандролон може да струва до 4 щатски долара. Така че винаги купувайте от източник, на който имате доверие.