Анавар – лекарството с митична производителност на резултати

Оксандролонът е продукт, който е ниско токсичен и с много високи анаболни свойства! Иформация за Анавар е, че той е скъпо лекарство, с много широко разпространено фалшифициране. Факт е, че Anavar е един от най-добре толерираните анаболни стероиди на всички времена, който може да ви даде 100% чисти резултати. Въпреки това, което ви казват всички експерти, че можете да го използвате в самостоятелен цикъл, оксандролонът наистина блести, особено когато се комбинира с мощно съединение за изграждане на мускулна маса, като тестостерон. Съединението в Оксандролон е 3 пъти по-мощно от тестостерона, почти близо до Trenbolone и Dianabol в масово получаване. Въпреки това, провежданите изследвания и резултати не са толкова близки, колкото се предполага. Това по никакъв начин не означава, че Anavar няма да ви даде резултати. Потребителите на Оксандролон могат да очакват съвсем реалистичен успех от цикъл единствено с Анавар.

Цикъл за мускулна маса с Оксандролон

Определено Анавар работи самостоятелно, без комбиниране с други препарати, но това не е най-ефективния залог за мукулна маса при мъжете атлети. Оксандролонът е с невероятно ниска андрогенна оценка – 25, което значи че всички мускулни резултати които правите ще бъдат сухи и слаби. Задръжката на вода е нулева и можете да се придържате към тези умерени ефекти по-лесно, когато се излиза от цикъла. Анавар по-скоро има тенденция да работи много по-добре при жените. Когато имате дефицит на калории, Oxandrolone предизвиква „домино ефект“, които в крайна сметка ще причинят загубата на мускулна маса и тегло. Дори и да сте изключително внимателни за чистото, правилно хранене и зареждане, тялото ви все още ще се канибализира върху трудно изградените мускули. Анавар може да помогне за предотвратяване на това. Не само това, но и оксандролонът ще ускори скоростта, с която ще изгубите мазнините.

Оксандролон дава твърд, настърган и нарязан вид!

Увеличаване на силата

Това е един от най-недооценените ефекти на Anavar. Макар, че може и да не се чувствате толкова силни, както когато сте на Халотестин или Анаполон, определено с Анавара ще тренирате много по-уверено!

Издържливостта с Анавар

Анаварът ще ви позволи да се възстановявате много по-бързо и ще можете да натиснете допълнително в тренировките.

За страничните му ефекти

Митовете около анаварът са, че няма странични ефекти. Това са глупости! Няма анаболни стероиди без странични ефекти. Всички препарати могат да предизвикат нежелани действия. Всичко зависи от това колко добре разбирате материята и какви мерки предприемате, за да се намалят тези странични ефекти.

Потискане на собствения тестостерон

Анавар както и останалите в класа лекарства анаболни андрогенни стероиди потискат собственото производство на тестостерон до 50%. Ако използвате обаче по-високи дози в обхвата на 75 мг/ден, тогава потискането може да се повиши и да достигне до над 70%. Така че,следстероидната терапия, Нолвадекса или Кломида както и Прегнил са си напълно в реда на нещата към края или след края на цикъла.

Хепатотоксичност

Какво означава това? Хепатотоксичността е способността на химичните съединения да разрушават структурата и функцията на чернодробните клетки. Използването на каквото и да е лекарство може да повлияе отрицателно върху работата на вътрешните органи. Чернодробните ви стойности ще се колебаят по време на цикъла, обаче това е 17-алкален стероид, който ще предизвика минимален стрес за черния дроб. Добавете добавка като Лив52 или друга и ще бъдете добре. Но не злоупотребявайте с алкохол или синтетични наркотици по времето с Анавар.

Холестерол

Анавар ще потиска добрия холестерол с почти 30%, като в същото време ще повиши лошия с 50%. Ако имаше лош липиден профил, стойте далеч от оксандролон и повечето други анаболни андрогенни стероидни съединения.

Най-важното за Анавар/Оксандролон!

Рисковете от къде ще купите Anavar

Въпреки, че е една от най-скъпите субстанции, продавани в ъндърграунд лаборатории, има големи шансове да се прецакате с фалшив Анавар онлайн. И не е много трудно да се разбере защо. Една таблетка оксандролон може да струва до 4 щатски долара. Така че винаги купувайте от източник, на който имате доверие.


Самостоятелно или в цикъл

Зависи от много неща и е индивидуално. Ако се стремите към повишаване на мускулната маса, тогава най-добре е да се комбинира с метандиенон или тестостерон, както и друго мощно съединение за изграждане на мускулна маса и сила. Но ако целта ви е просто терапевтична за редуциране на теглото, където дори умерените ефекти могат да направят значителна разлика, самостоятелния цикъл с Оксандролон може да ви даде големи резултати.

 

От къде да купя Анавар, Оксандролон

Отговора е: от някой на когото имате доверие. Без значение дали това е уеб сайт или дилър във фитнеса. Купувайте Анавар само от ваши хора.