С дънки, които са ти ги подарили, прилепнали са ти по тялото като клин и ходиш по улицата като насран.

Хората ти се присмиват, но ти гордо си разперваш ръцете и вярваш, че някой ден ще станеш известен и ще си известен (по телевизията).

През това време се стремиш да изглеждаш страховит и упражняваш стойки пред огледалото. Гледаш гангстерски филми, а мечтата ти е да станеш персонален инструктор на певици.
И да си направиш сайт!

Понякога ти се случва да преспиш с лица от същия пол, обаче го пазиш в тайна. Всичко, което си мислиш че може да постигнеш го правиш с „лизане“ (без кавички). Най-важното е да се заснемеш на VIP места, за повече популярност във Facebook. Примерно едно от тези места би могло да бъде НДК в София. А Инстаграм още не си си го е инсталирал, защото ти се струва много тъп…

Немотията ли те е довела дотук или комплексите? Май повече второто. А защо на всяка цена искаш да станеш известен? Защото като се появиш на площада в родното си място ще ти захвалят! 😉

Повечето фитнес инструктори са бивши овчари (пастири на овце), буквално. Те предлагат предимно Анавар на клиентите си, защото е по-скъп и ще вземат с 10-15 лв повече печалба 😉

Как да си направиш пиар, без вложения на пари?

Просто трябва да си напишеш под името във Фейсбук следните назначения:

  • Self-employment
  • Personal Trainer
  • Actor
  • Собственик
  • Управител
  • Owner
  • Boss
  • Director
  • Специалист
  • Manager

Задължителни са снимките с популярни хора на случайно място – те са много важни! По този начин хората си мислят, че си близък с тях. И ти просто ставаш от елита!

Най-важното, което трябва да направиш.

Първо – Костюм.
Обувките може и да са от 26 лева. Важното е да си облечен със сако и да имаш брада.
Физиономията „Аз съм най-големия“ е много важна!

Второ – да имаш снимка с кола, която да изглежда, че е твоя, по възможност да бъде над 300 конски сили. Това вече придава истински авторитет.

Трето – без значение вече дори и да не става, с цената на всичко ти трябва да станеш известен! Ако трябва ще направиш челни стойки. Да се снимаш в телевизии и да лъжеш, че си вишист е предимство.

Какви стероиди ползват известните онлайн инструктори?
Дека и стромба – хем за релеф, хем за маса!!!

А какви са мечтите им? Да бъдат известни! Защото са им казвали, че ако са известни, ще имат много пари. Други желаят да бъдат мафиоти. Стават и лягат с тази мисъл. Защото ще станат известни…

Разбира се има и много качествени треньори по културизъм. Но тази професия фитнес инструктор се превърна в нарицателно за смешник. Повечето от фитнес инструкторите в столицата на България и не само са бивши овчари.